Over Welvaarts

Over Welvaarts

Welvaarts BV is een elektrotechnisch installatiebedrijf, gericht op bedrijven, instellingen en particulieren in de regio Noord-Brabant. Naast het traditionele installatiewerk zijn wij onder meer gespecialiseerd en erkend voor het aanleggen van Borg gecertificeerde inbraakdetectiesystemen en gecertificeerde brandmeldinstallaties. Ook zijn wij reeds jaren vertrouwd met het realiseren van Domotica-systemen. Op dit moment zijn er 50 medewerkers bij ons bedrijf in dienst, met een op de toekomst gerichte groei van onze organisatie.

 

Onze organisatie

De dienstverlening van onze organisatie is afgestemd op de verschillende realisatieprocessen binnen de elektrotechniek. Nieuwbouwprojecten worden door ons op een projectmatige wijze gerealiseerd. Ook na de oplevering kunt u vertrouwen op onze diensten die specifiek gericht zijn op service, onderhoud, inspecties en renovaties.

 

Waarborgen van kwaliteit

Waarborgen van kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Wij nemen en dragen een grote verantwoordelijkheid bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van de meest uiteenlopende en geavanceerde installaties.
Daarom zijn wij op verschillende gebieden gecertificeerd. Zoals NCP erkend beveiligingsbedrijf, NCP erkend branddetectiebedrijf, KOMO instal installateur en VCA*.

 

Infocenter

kom eens langs in ons infocenter. In ons unieke infocenter krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden binnen de huidige elektrotechniek, en kunt U in de praktijk ervaren wat moderne elektrotechnische installaties voor u kunnen betekenen. Wij vertalen voor u de techniek in praktische oplossingen! Hiervoor hebben wij realistische situaties gecreƫerd op het gebied van wonen en werken. Ervaar zelf de fantastische mogelijkheden, die wij ook in uw pand of woning kunnen realiseren!

Meer informatie over Infocenter >>

 

 • Bezoekadres

  De Schakel 3
  5261 LL Vught

  Telefoon: 073-6589000

   

  Directie

  Gerard Donkers
  073-6589000

  gdonkers@welvaarts.nl

   

  Personeelszaken

  Monique Tomassen
  073-6589002

  mtomassen@welvaarts.nl

   

  Administratie

  John Maas
  073-6589080
  jmaas@welvaarts.nl

   

  Afd. Service

  Robert Kwaks
  073-6589000
  rkwaks@welvaarts.nl

   

  Elektrotechniek

  Ad Lexmond
  073-6589000
  alexmond@welvaarts.nl

   

  Beveiliging

  Peter v.d. Burgt
  073-6589000
  pvdburgt@welvaarts.nl

   

  Domotica

  Wesly Boom
  073-6589000
  wboom@welvaarts.nl

 • Laatste nieuwsberichten