Domotica

Domotica, een begrip wat niet meer weg te denken is in onze woon- en werkomgeving Maar wat is domotica? Integratie van slimme technologie├źn met als doel een betere kwaliteit van leven. Door meer comfort, veiligheid en duurzaamheid.

 

Welvaarts is al sinds de eind jaren tachtig actief met domotica. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen in toepasbare domotica. Als systeem integrator realiseren wij domotica oplossingen met slimme technologie├źn die eenvoudig te bedienen zijn. En niet onbelangrijk, met oog voor kwaliteit, vorm en detail.
Wij doen dit op basis van de open KNX technologie. Inmiddels een wereldstandaard waaraan vele leveranciers en fabrikanten zich hebben geconformeerd. Domotica kent vele toepassingen. Om optimaal invulling te geven aan uw wensen is het daarom van belang deze goed te inventariseren. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij wij met u, aan de hand van een uitgebreid overzicht van mogelijke domotica functies, uw wensen in kaart brengen. Zo bent u er van verzekerd dat wij een domotica systeem leveren dat volledig voldoet aan uw verwachtingen.
Domotica is zien en beleven! Wij nodigen u graag uit voor een demonstratie in ons infocenter.

 

 

Soms kan het voorkomen dat u snel support nodig heeft op een bestaande installatie en daarvoor gebruik wilt maken van de services van Welvaarts. Welvaarts heeft een 24/7 servicedienst voor domotica systemen. U kunt dus altijd terecht voor support op o.a. de volgende systemen:
Domotica bussystemen: KNX, PHC (Peha), Funk bus, Luxom, Vantage, Jung 2-wire, Audio / video: Integra, Speakercraft, Marantz, Pioneer, Samsung, LG, Sharp
Overige systemen: Commandfusion, iRidium, globalcache, Ecobee,